Termeni și condiții. Politica de confidențialitate

 

Utilizarea acestui site implică faptul că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos. Accesul şi utilizarea siteului sunt supuse acestor condiţii, iar utilizarea lui presupune acceptarea fără limitări şi interpretări a acestor condiţii. Dacă nu sunteţi de acord cu ele, vă rugăm să părăsiţi acest site. În calitate de utilizator vă obligaţi să respectaţi legislaţia în vigoare, să nu desfăşuraţi nici un fel de activitate informatică nelegală (hacking sau similare), astfel încât să puneţi în pericol funcţionarea site-ului. Informațiile de pe site au caracter informativ. Pentru informații detaliate și documente oficiale legate de construcție, suprafețe, prețuri sau detalii tehnice, vă rugăm să contactați echipa Tech Buddy, pe pagina Contact.

 

Drepturi de autor

Conţinutul site-ului www.tech-buddy.ro este în totalitate proprietatea S.C. TECH BUDDY S.R.L. Copierea şi utilizarea conţinutului acestuia fără acordul proprietarului reprezintă o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală, sancţionată de către lege. Mărci înregistrate Marca „Tech Buddy - IT & Office” (denumire şi logo) reprezintă marcă înregistrată, proprietate a S.C. TECH BUDDY S.R.L. Copierea şi utilizarea fără drept a acestei mărci reprezintă o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală, sancţionată de către lege.

 

Utilizarea informațiilor de natura personală

Ne străduim ca toate informaţiile pe care le furnizaţi prin intermediul site-ului să rămână confidenţiale. Folosim în acest scop mijloace tehnice adecvate, dar securitatea oricărui tip de transfer prin conexiunea Internet nu poate fi garantată 100%. De aceea, declinăm orice fel de responsabilitate pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenţionată a unor informaţii personale prin e-mail sau alte mijloace specifice Internetului. Nu putem fi traşi la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, în situaţia în care ele sunt rezultat al utilizării site-ului şi serviciilor oferite prin acest site sau ca urmare a unor deficienţe de utilizare ale acestuia. Nu putem garanta că funcţionarea site-ului şi a serverelor este fără erori şi continuă. De asemenea nu garantăm faptul că navigarea pe site este lipsită de orice fel de riscuri (viruşi etc., inclusiv aspecte legate de securitatea informaţiilor), că informaţiile de pe site sunt corecte şi la zi. Proprietarul site-ului poate opera orice fel de modificări asupra acestuia, inclusiv modificarea prezentelor condiţii şi a termenilor de utilizare, fără notificare prealabilă şi cu efect instantaneu. Utilizarea de către dvs. a site-ului înseamnă acceptarea acestor condiţii.

Tech Buddy © All rights Reseverd | Design by Cosmin Bucei